Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rocket domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/pilpelac/domains/pilpela.co.il/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
מאפינס שוקולד כשר לפסח וללא גלוטן בקערה אחת - פלפל-לה

מאפינס שוקולד כשר לפסח וללא גלוטן בקערה אחת

עברו ארבע שנים ורבע מאז שבני אובחן עם צליאק, עוד לא הפכתי לאופה גדולה, אבל הספקתי לאסוף כמה מתכונים לפינתאון שזוכים ב-100% הצלחה. הנה אחד מהם 🙂 תיהנו!

עברו ארבע שנים ורבע מאז שבני אובחן עם צליאק, עוד לא הפכתי לאופה גדולה, אבל הספקתי לאסוף כמה מתכונים לפינתאון שזוכים ב-100% הצלחה. הנה אחד מהם 🙂 תיהנו!

מתכון למאפינס שוקולד – הכול בקערה אחת, רק לערבב ולהכניס לתנור (כ-12-11 יחידות).
1 ביצה
1/4 כוס שמן (השתמשתי בזית, אפשר אבוקדו, קוקוס או כל שמן אחר)
1 כוס חלב (אפשר משקה צמחי אחר)
1/2 כוס אבקת שוקולית
1/2 כוס סוכר
2 כפות קקאו איכותי (גדושות ויפות)
כוס וחצי קמח תופח תמי (אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן עם כפית אבקת אפיה)
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כפית תמצית וניל איכותית
פצפוצי שוקולד צ'יפס
וזהו – לערבב הכול היטב, לחלק לתבנית שקעים, לפזר מעל פצפוצי שוקולד צ'יפס לפי העין (כרבע כוס) ולשלוח לתנור (אני השתמשתי בתוכנית טורבו עד 170 מעלות) ל-20 דקות, עד שהקיסם יבש
בבקשה להתאפק עד שמתקרר – כחצי שעה ולזלול בכיף 🙂
לי זה לגמרי סוגר את הפינה של ערבי אירוח לחברים של הילדים 🙂 מתכון למאפינס שוקולד – הכול בקערה אחת, רק לערבב ולהכניס לתנור (כ-12-11 יחידות).


1 ביצה
1/4 כוס שמן (השתמשתי בזית, אפשר אבוקדו, קוקוס או כל שמן אחר)
1 כוס חלב (אפשר משקה צמחי אחר)
1/2 כוס אבקת שוקולית
1/2 כוס סוכר
2 כפות קקאו איכותי (גדושות ויפות)
כוס וחצי קמח תופח תמי (אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן עם כפית אבקת אפיה)
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כפית תמצית וניל איכותית
פצפוצי שוקולד צ'יפס
וזהו – לערבב הכול היטב, לחלק לתבנית שקעים, לפזר מעל פצפוצי שוקולד צ'יפס לפי העין (כרבע כוס) ולשלוח לתנור (אני השתמשתי בתוכנית טורבו עד 170 מעלות) ל-20 דקות, עד שהקיסם יבש


בבקשה להתאפק עד שמתקרר – כחצי שעה ולזלול בכיף 🙂
לי זה לגמרי סוגר את הפינה של ערבי אירוח לחברים של הילדים 🙂

דילוג לתוכן